Uw Privacy

Heeft u post van Fastned ontvangen en wilt u zich snel uitschrijven? Of wilt u weten welke persoonsgegevens mogelijk betrekking op u hebben? Dat kan via het formulier hieronder.

Onze Privacy Officer zal uw verzoek in behandeling nemen. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden, maar altijd binnen de wettelijke termijn .

Wij handelen altijd conform alle wetgeving.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw email adres achter te laten, ter verificatie en voor alle communicatie inzake uw verzoek. Wij zullen uw emailadres slechts voor dit doeleinde gebruiken.

NB: bij het doen van een inzageverzoek/herkomstverzoek, moeten u uw initialen en achternaam doorgeven. Wij zijn bij wet verplicht om de identiteit na te gaan van diegene die het verzoek indient om te voorkomen dat er informatie aan derden wordt verstrekt. 

Belangrijk: Tevens dient u via KopieID-app van de Rijksoverheid een kopie van uw ID aan te leveren waar enkel uw naam en initialen op herkenbaar zijn. Uw foto, BSN-nummer en handtekening kunt onherkenbaar maken. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs